Методичні вказівки з англійської мови для контролю поточних занять студентів першого курсу усіх спеціальностей заочної форми навчання - Вракіна, Вікторія Вікторівна; Гращенкова, Вікторія Володимирівна; Сергіна, Світлана Володимирівна; Танько, Євгенія Владиславівна (Мадрид, 2019)
Метою методичних вказівок є контроль володіння студентами лексичним та граматичним матеріалом, що вивчається протягом першого курсу, перевірка вмінь та навичок студентів у розумінні прочитаного, а також пошук та здобування необхідної інформації. Методичні вказівки містять завдання з розгорнутою відповіддю, що дає можливість перевіряти уміння студентів і застосовувати на практиці набуті знання з англійської мови.
Methodological instructions in the English language for current knowledge control of the first year students of all specialities of the extramural department
Keywords: методичні вказівки; мова іноземна; завдання контрольні; робота контрольна; лексика; граматика