Шляхи вдосконалення державного податкового контролю - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (ХарРІ НАДУ "Магістр", 2012)
Розглянуто методи податкового контролю та запропоновано алгоритм відбору платників податків для документальних перевірок за критерієм операційного ризику.

In the article the methods of tax control are considered and the algorithm of selection of taxpayers for documentary verifications is offered after the criterion of operating risk.
Ways of perfection of state tax control
Keywords: податковий контроль; фіскальний ризик; податковий ризик; операційний ризик; tax control; fiscal risk; tax risk; operating risk