Формування корпоративної стратегії розвитку ДП «НЕК «Укренерго» - Ущаповський, Костянтин Валерійович (НТУ "ХПІ", 2015)
Обґрунтовано концептуальні засади стратегії розвитку холдингу ДП «НЕК «Укренерго». Визначено принципи розбудови теоретичної платформи ефективного управління процесом реорганізації підприємства, яка відбувається в рамках реформи ринку електроенергії України. Визначено стратегічні цілі ДП «НЕК «Укренерго» та заходи, спрямовані на їх реалізацію.

The conceptual foundations of NPC "UKRENERGO" development strategy are substantiated in the article. Theoretical principles of reorganization process effective management in conditions of Ukrainian electricity market reform are grounded. The strategic objectives of NPC "UKRENERGO" and measures for their implementation are defined.
Formation of corporate strategy of NPC "UKRENERGO"
Keywords: реорганізація підприємства; природна монополія; корпоративне управління; ринок електроенергії; strategy; reorganization; natural monopoly; corporate governance; NPC "UKRENERGO"; electricity market