О совместном влиянии геометрических и электрических параметров на интенсивность электрогидроимпульсного измельчения - Федин, Д. А. (НТУ "ХПИ", 2007)
На підставі проведених експериментальних досліджень побудовано формулу залежності ступеня подрібнення порошкового матеріалу у електрогідроімпульсній установці від маси рухомої торцевої стінки розрядної камери, а також співвідношення характерного часу розряду і визначеного геометричного розміру розрядної камери.

On the basis of the conducted experimental researches a formula of dependence of degree of hyperfine grinding of powder-like material in the electric-discharge installation from mass of mobile wall is built. A correlation of characteristic time of discharge and definite geometrical size of camera is obtained.
Keywords: абразивные материалы; уравнения регрессии; критерий Кохрена; порошковые материалы; механизм электрогидроимпульсного измельчения; частицы