Моделі та методи штучного інтелекту у комп'ютерних іграх - Нікітіна, Людмила Олексіївна; Нікітін, Сергій Олександрович (Друкарня Мадрид, 2018)
Довідник модуля "Моделі та методи штучного інтелекту у комп'ютерних іграх" написаний згідно з останніми освітньо-кваліфікаційними вимогами до підготовки магістрів зі спеціальності "Інформаційні технології". З урахуванням кредитно-модульної системи навчальна дисципліна формується як система змістовних модулів. Довідник модуля складається з інформації стосовно модуля та критеріїв оцінювання, лекційних та лабораторних робіт. Призначено для студентів всіх спеціальностей вузів, викладачів курсу "Моделі та методи штучного інтелекту у комп'ютерних іграх", фахівців у галузі "Інформаційні технології", які підвищують кваліфікацію.

Manual of the "Models and methods of artificial intelligence in computer games" module is written in accordance with the latest educational qualification requirements for the preparation of masters in the "Information Technologies" specialty. Taking into account the credit-module system, the discipline is formed as a system of content modules. The module manual consists of information on the module and criteria for evaluation, lecture and laboratory work. It is intended for students of all specialties of universities, lecturers of the "Models and Methods of Artificial Intelligence in Computer Games" course, specialists in the field of "Information Technologies", who enhance their qualification.
Models and methods of artificial intelligence in computer games
Keywords: штучний інтелект; комп'ютерні ігри; інформаційні технології; методи пошуку рішень; ігрові додатки; програмне забезпечення