Дослідження амплітуди коливань багатопозиційного ділильного пристрою - Сичов, Юрій Іванович; Лях, Бенгард Григорович; Литвиненко, Ігор Іванович; Самчук, Володимир Володимирович (Технологический центр, 2011)
У статті автори визначають амплітуди коливань планшайби багатопозиційного ділильного пристрою при одночасній дії декількох інструментів на заготовку.

In the article authors determine amplitudes of vibrations of face-plate of many positions to divide device at the simultaneous operating of a few instruments on a purveyance.
Keywords: агрегатний верстат; багатопозиційний ділильний пристрій; амплітуда коливань; заготовка; aggregate machine-tool; multiposition to divide device