Освітня діяльність у напрямку захисту життя та здоров'я людини - Романова, Д. Д.; Євтушенко, Наталія Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Навчання з напряму охорони праці та цивільної безпеки спрямоване на формування знань і навичок, необхідних для захисту життя та здоров’я людини в умовах надзвичайних ситуацій. Особлива увага приділяється практичній підготовці, використанню сучасних технологій та розвитку культури безпеки.

Training in occupational health and safety and civil security is aimed at developing the knowledge and skills necessary to protect human life and health in emergency situations. Special attention is paid to practical training, the use of modern technologies, and the development of a safety culture.
Educational activities in the direction of protecting human life and health
Keywords: безпека життєдіяльності; підготовка фахівців; культура безпеки; life safety; specialist training; safety culture