Особливості оподаткування у сфері індустрії туризму - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (My University, 2021)
Доведено, що проблемні ситуації в частині ведення обліку та оподаткування виникають у зв'язку зі змінами в законодавстві з обліку і оподаткуванні. Щоб уникнути помилок і претензій з боку контролюючих органів, слід ретельно контролювати витрати організації.
Keywords: фінанси; бізнес-діяльність; туристичні підприємства; податковий облік