Некрасов, Павло ОлександровичТкаченко, Наталія АндріївнаГресько, І. Г.2016-04-262016-04-262014Некрасов П. О. Емульсійні жирові продукти функціонального призначення з синбіотичними комплексами / П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко, І. Г. Гресько // Тези доп. 22-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2014), 21-23 травня 2014 р. / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2014. – Ч. 2. – С. 333.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21168ukхарчуваннякалорійністьмікронутрієнтимакронутрієнтипребіотикінулінпробіотикЕмульсійні жирові продукти функціонального призначення з синбіотичними комплексамиThesis