Робоча програма навчальної дисципліни "Розробка та аналіз алгоритмів" - Ткачов, Андрій Михайлович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни навчальної дисципліни – формування у студентів системи знань про базові структури даних і основні обчислювальні алгоритми, а також придбання практичних навичок з проектування, розроблення та аналізу алгоритмів, оцінювання їх ефективності та складності.
Keywords: структури даних; базові структури даних; алгоритми сортування; генератори псевдовипадкових чисел.; комбінаторні алгоритми