Показники оцінки ефективності енергозбереження тепловозного дизель-генератора - Богаєвський, Олександр Борисович; Борисенко, Анатолій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2012)
Приведені показники оцінки підвищення ефективності енергозбереження тепловозного дизель-генератора
Keywords: дизель-генератор; перехідний процес; питома витрата палива; ефективні показники енергозбереження