Дослідження бойових можливостей засобів повітряного нападу противника - Євсеєв, Сергій Петрович; Томашевський, Богдан Пасійович; Король, Ольга Григорієвна; Носик, О. М. (Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, 2012)
Розглядається варіант побудови масованого ракетно-космічного удару, основні види та озброєння засобів повітряного нападу противника – високоточна зброя сухопутних та військ протиповітряної оборони, військ повітряних та морських сил.

A variant of massive space attack design, main types and armaments of enemy air assault means - a high-precision weapon of Land and AD forces, as well as navy and aviation has been considered.
Study of the combat capabilities of the enemy air assault means
Keywords: високоточна зброя; керовані авіабомби; тактична авіація; армійська авіація; high-precision weapon; guided aerial bombs; tactical aviation; army aviation