Дослідження ролі та значення туризму в національній економіці - Грідіна, А. В.; Глізнуца, Марина Юріївна; Перерва, Петро Григорович (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2020)
Доведено, що в даний час на економіку країни туризм надає позитивний вплив так як дана індустрія з кожним днем прогресує і займає помітне місце серед інших галузей країни, що дає особливу перевагу подальшому розвитку туристичної діяльності та її особливого внеску в економіку.
Keywords: ВВП; трудова зайнятість; сервісне обслуговування