Цурко, І. А.Масалітіна, Наталія Юріївна2020-02-172020-02-172019Цурко І. А. Біотехнологія виробництва кисломолочних напоїв переробкою молока коров'ячого / І. А. Цурко, Н. Ю. Масалітіна // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 492.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44450ukсквашування молокамолочнокислі бактеріїйодоказеїннасіння розторопші плямистоїБіотехнологія виробництва кисломолочних напоїв переробкою молока коров'ячогоThesis