Методичні вказівки для самостійної роботи з курсу "Системи контролю небезпечних та шкідливих виробничих факторів" - Ящеріцин, Євген Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Курс «Системи контролю небезпечних та шкідливих виробничих факторів» студенти очної форми навчання вивчають відвідуючи лекції, практичні та лабораторні заняття. При вивченні курсу необхідно вести конспект, що сприяє отриманню міцних знань та значно скорочує час на підготовку до рейтингових контрольних робіт та іспиту(або заліку). В якості індивідуального завдання студенти виконують реферат, тема якого відповідає порядковому номеру студента у журналі групи. При виникненні труднощів в процесі вивчення даного курсу рекомендується звертатись з усною або письмовою консультацією (по електронній пошті) до викладача-лектора даного курсу. Консультацію можна також отримати у викладача, який проводить практичні або лабораторні роботи. Студент допускається до іспиту тільки після виконання та здачі на позитивну оцінку практичних та лабораторних робіт.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; системи контролю; небезпечні виробничі фактори; шкідливі виробничі фактори; інфрачервоне випромінювання