Методологія інтерактивного навчання у вищій школі - Горбунов, Леонід Володимирович; Звягінцева, Оксана Вікторівна; Ворфоломєєва, Валентина Іванівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2017)
Стаття присвячена підвищенню ефективності засвоєння інформації студентами технічних ВНЗ за допомогою розробленої методології інтерактивного навчання. Вона має чітку структуру в вигляді системи методів моделювання інформації. У статті подані багаторівневий спосіб навчання студентів, критерії оцінки результатів на кожному рівні і розвиток відповідних компетенцій.

The article is devoted to increasing the effectiveness of information assimilation by students of technical universities using the developed methodology of interactive teaching. The developed methodology has a clear structure in the form of a system of methods for modeling information. The article presents a multi-level method of teaching students, criteria for assessing the knowledge gained at each level and developing the corresponding competencies.
Keywords: компетенції; технології педагогічні; заняття-дослідження; methodology; interactive training; competences