Ключові складові інноваційного потенціалу промислового підприємства - Черноусов, Олексій Ігорович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді доведено, що ефективне управління технічними, організаційними, інформаційними, фінансовими ресурсами та людським капіталом дозволяє промисловому підприємству не лише досягати високих економічних показників, але й розвивати свій інноваційний потенціал, що є основою для довгострокового розвитку та конкурентоспроможності на ринку. Економічний ефект від використання інноваційного потенціалу проявляється у зростанні прибутковості, зниженні витрат, розширенні ринкової частки підприємства та покращенні якості продукції або послуг.
Keywords: технології; інноваційна діяльність; господарський обіг; ефективність; промислові підприємства