Основи екологічного законодавства - Муренко, Олена Леонідівна; Гаряєва, Ганна Михайлівна (Видавничий центр НТУ "ХПІ", 2011)
Знання основ екологічного права допоможе спеціалістам у сфері екології і охорони навколишнього середовища орієнтуватися у безлічі правових понять, пов'язаних з використанням природних ресурсів у різноманітних сферах життєдіяльності людини. Кожна тема містить лекційний матеріал, поданий у вигляді тез, контрольні питання, задачі, тестові завдання для самостійної роботи студентів. Призначено для студентів, що вивчають спеціальність "Екологія і охорона навколишнього середовища".
Keywords: навчальний посібник; право власності; екологічні права; природокористування; правове регулювання; міжнародне екологічне право