Фінансово-економічна безпека чи фінансова складова економічної безпеки: епістемологічний підхід - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Житомирський державний технологічний університет, 2013)
Обґрунтовано взаємозв'язок понять "економічна безпека", "фінансова безпека" та "фінансово-економічна безпека", необхідність підвищення фінансової складової економічної безпеки через розвиток обліково-аналітичного інформаційного забезпечення діяльності підприємства.

Intercommunication of concepts "Economic security" is grounded, "financial safety" and "economic safety", necessity of increase of financial constituent of economic security, through development of the registration-analytical informative providing of activity of enterprise.
Finansovo-ekonomicheskaya safety or financial constituent of economic security: epistemology approach
Keywords: економічна безпека; бухгалтерський облік; фінансова складова; economic security; financial constituent; record-keeping