Методичні вказівки з організації та проведення всіх видів практики - Грищенко, Володимир Миколайович; Радіонова, Світлана Володимирівна (My University, 2021)
Практика студентів є невід'ємною складовою частиною процесу підготовки спеціалістів, представляє собою один з найважливіших видів навчальної роботи, призначена максимально сприяти їх професійному становленню та забезпечувати адаптацію в трудовому колективі. Практика представляє собою специфічний вид навчальної діяльності, яка орієнтована в першу чергу на набуття студентами стійких навичок самостійної роботи при вирішенні задач, які є типовими для спеціальності. Наскрізна програма призначена для методичного забезпечення єдиного комплексного підходу до організації практики студентів по спеціальності з дотриманням системності, неперервності та послідовності їх підготовки. У відповідності до навчального плану спеціальності 113 передбачено проведення наступних видів практики: - переддипломна для бакалаврів - VIІІ семестр, 4 тижні; - переддипломна для магістрів – ХІ семестр, 8 тижнів.
Keywords: методичні вказівки; навчальний процес; робочі програми; магістри; бакалаври