Забезпечення техногенної безпеки на об'єктах ядерної енергетики у воєнний час - Денисенко, Юлія Ігорівна; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (My University, 2022)
Незважаючи на те, що на АЕС встановлені сучасні системи моніторингу, контролю та висококласна автоматика, загроза виникнення аварійних ситуацій в умовах ведення воєнних дій залишається високою.
Keywords: техногенна безпека; радіаційно небезпечний об'єкт; надзвичайна ситуація; Чорнобильська АЕС