Використання маркетингових інструментів для просування нового товару на ринок - Гапоненко, Ольга Євгенівна; Чубченко, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглядається проблема виведення та просування нового товару на ринок за допомогою маркетингових інструментів. Досліджений механізм просування нового товару, наведені етапи комерціалізації товару та засоби реклами, що спрощують процес просування продукції для кінцевого споживача.

The article describes the problem of raising and promoting new spot at market with the help of marketing tools. Mechanism of new spot promoting examined. Stages of spot commercialization and advertising media are leaded, which simplified of product promotion process for customer.
Keywords: позиціонування; просування; комерціалізація; маркетингові інструменти; keeping; advancement; commercialization; marketings instruments