Комп'ютерний аналіз АСР за імпульсною характеристикою об'єкта - Кубрак, А. І.; Голінко, І. М.; Ковриго, Ю. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглядається метод розрахунку перехідних процесів у неперервній системі керування за імпульсною характеристикою об’єкта. Запропонований підхід дає можливість виключити етап апроксимації при розрахунках системи керування, що дозволяє меншити похибку моделювання.

The continuous control system transients calculation method basis pulse characteristic is examined. The offered approach allows excluding a stage of approximation in calculations of a control system and reducing modelling error.
Keywords: комп'ютерний аналіз; імпульсна характеристика; автоматична система регулювання; computer analysis; impulse response