Енергетичні та теплотехнічні процеси й устаткування - (:unkn) unknown (Лідер, 2019)
Подано тези доповідей науково-технічної конференції "Енергетичні та теплотехнічні процеси й устаткування", 25–26 квітня 2019 р. за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців. Тези доповідей відтворені з авторських оригіналів.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; турбоустановки; газотурбінні технології; газотранспортне устаткування; теплоенергетичне устаткування