Development of intelligent information and control technologies for efficiency upgrading of vehicle application - Nikonov, O. J.; Polosukhina, T. O. (NTU "KhPI", 2017)
Web-based technologies for highly efficient application of vehicles with the observation of requirements of reliability, no-failure operation, fuel efficiency, application safety, environment, ergonomics etc. are proposed. The transport portal and a prototype of the information and communication complex have been devised.

Запропоновано веб-технології для високоефективного застосування транспортних засобів з дотриманням вимог надійності, безвідмовної роботи, паливної економічності, безпеки додатків, навколишнього середовища, ергономіки і т. д. Розроблено транспортний портал і прототип інформаційно-комунікаційного комплексу.
Розробка інтелектуальних інформаційно-керуючих технологій для ефективності застосування транспортних засобів
Keywords: веб-технології; транспортний портал; надійність; паливна економічність