Облік і звітність в оподаткуванні - Мелень, Олена Валентинівна (My University, 2021)
Викладено основи організації податкового обліку та звітності з різних податків, зборів та обов’язкових платежів на підприємствах різних форм власності та організаційно-правових форм відповідно до вимог ПКУ та НП(С)БО. Для студентів ВНЗ економічних спеціальностей.
Keywords: текст лекцій; податкова звітність; доходи; база оподаткування; бухгалтерський облік; митні операції; транспортні засоби; землекористування