Аутстафінг – інструмент в управлінні персоналом - Домбровська, Г. П.; Геращенко, І. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглянуті питання аутстафінгу як одного з сучасних методів управління персоналом, який дозволяє більш ефективно використовувати персонал на підприємстві, подано переваги аутстафінгу, його завдання та методику оцінки ефективності використання даного методу управління персоналом у сучасних умовах господарювання.

In the articles considered of question of оutstaffing as one of modern methods of management a personnel which allows more effectively to utillize a personnel on an enterprise, advantages of оutstaffing, his tasks and method of estimation of efficiency of the use of this method of management a personnel, are given in the modern terms of mаnage.
Keywords: промислові підприємства; керівник бізнесу; максимальний прибуток; кадрове агентство; ефективність аутстафінгу