Робоча програма навчальної дисципліни "Введення в мережі" - Євсеєв, Сергій Петрович; Гаврилова, Алла Андріївна (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Введення в мережі" – формування теоретичних знань основних принципів побудови сучасних мереж, до яких відносяться локальні, глобальні та регіональні мережі, за допомогою яких реалізовуються нові підходи управління сучасним інформаційним суспільством, а також формування практичних навичок із побудови та управління корпоративними системами та мережами.
Keywords: мережі; локальні мережі; глобальні мережі; регіональні мережі; управління інформаційним суспільством; корпоративні мережі; корпоративні системи; управління системами; управління мережами