Інноваційні технології проведення маркетингового аудиту на підприємстві - Перерва, Петро Григорович (НТУ "ХПІ", 2012)
Запропоновано методичні підходи до проведення зовнішнього та внутрішнього аудиту маркетингової діяльності промислового підприємства. Обґрунтовано фактори, що визначають ефективність проведення аудиту маркетингу.

Is offered methodological approach conduct external and internal audit The marketing activity of industrial enterprise. Is substantiated factors, what define the effectiveness of conduct audit marketing.
Keywords: маркетинг; аудит маркетингової діяльності; технології; промислове підприємство