Методичні вказівки до практичного, лабораторного заняття "Дослідження мікроклімату виробничих приміщень" з дисциплін "Охорона праці" і "Основи професійної безпеки та здоров'я людини" - Кузьменко, Олена Олексіївна; Мезенцева, Ірина Олександрівна; Ящеріцин, Євген Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Мета роботи - ознайомитися з принципами нормування параметрів мікроклімату, методиками та приладами визначення показників мікроклімату.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; лабораторні заняття; охорона праці; мікроклімат приміщень; професійна безпека