Морально-етичні якості фахівців у сфері фізичного виховання - Слєпушкін, С. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження спрямоване на осмислення важливості акцентуації уваги на морально-етичних якостях викладачів фізичного виховання, як в науковому контексті, так і в практичній площині – у процесі викладання та складання навчально-планової документації.
Keywords: вища освіта; викладачі; фізична культура; навчальні процеси; виховна діяльність