Аналіз структури витрат машинобудівного підприємства - Дробязко, С. І. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто структуру витрат підприємств автотранспортного машинобудування України та західних машинобудівних компаній. Проаналізовано елементи системи управління витратами.

The structure of charges enterprises motor transport engineer of Ukraine and western machine-building companies is considered. The elements of control system by charges are analysed.
Keywords: управління витратами; калькуляція; елемент витрат; продукція