Особливості ефективного управління репутацією компанії в мережі Інтернет - Ткачова, Надія Петрівна; Пилипенко, Г. С. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуті основні поняття управління репутацією в Інтернеті (ORM), переваги проведення заходів щодо побудови і підтримки позитивного іміджу компанії в мережі і складові ефективного ORM. Подано рекомендації щодо роботи з негативними відгуками про компанію в мережі Інтернет.

The basic concepts of online reputation management (ORM), building and supporting advantages of company’s positive image in networks and constituents of effective ORM are considered. Recommendations on work with negative reviews about a company in the Internet are given
Keywords: ділова репутація; імідж компанії; управління репутацією; репутація компанії; інтернет-маркетинг; мережа Інтернет; business reputation; reputation management; online reputation management; internet marketing