Фальченко, Олена ОлександрівнаЮр'єва, Ірина АнатоліївнаМардус, Наталія Юріївна2019-02-112019-02-112018Фальченко О. О. Методи управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. О. Фальченко, І. А. Юр'єва, Н. Ю. Мардус // Інфраструктура ринку : електрон. наук.-практ. журн. – 2018. – Вип. 25. – С. 493-498. – URI: http://market-infr.od.ua/journals/2018, вільний (дата звернення 11.02.2019 р.).https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39589У статті розглянуто поняття управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства. Розглянуто принципи і функції управління персоналом, які забезпечують ефективну кооперацію спільної праці. Розкрито мету методів управління персоналом закладів готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано різні методи управління персоналом усередині галузі. Запропоновано поєднання наявних методів управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства.The concept of personnel management is considered in establishments of hotel-restaurant economy in the article. The principles and functions of personnel management which provide effective cooperation of general labour are considered. The aim of methods of personnel management of establishments of hotel-restaurant economy are exposed. The different methods of personnel management are analysed into industry. Combination of existent methods of personnel management is offered in establishments of hotel-restaurant economy.ukготельно-ресторанне господарствоуправління персоналомуправлінські рішенняhotel-restaurant economypersonnel managementadministrative decisionsМетоди управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарстваMethods of personnel management in establishments of hotel-restaurant economyArticle