Ключові чинники успіху управлінського консультування - Ілляшенко, Сергій Миколайович (My University, 2011)
У статті виявлено компетенції консалтингової компанії та чинники успіху управлінського консультування; запропоновано фінансові та ринкові індикатори успіху консалтингової компанії; визначено передумови успішної взаємодії консалтингових і клієнтських організацій.

In the article the competences of consulting company and factors of management consulting success are determined; financial and market indicators of success of consulting company are proposed; preconditions of successful interaction of consulting and client organizations are defined.
Key factors of management consulting success
Keywords: компетенції консалтингової компанії; клієнтські організації; професійно-підприємницька діяльність; бізнес-середовище; консалтингові послуги; management consulting; factors of success of consulting; competences of consulting company