Маркетингові дослідження регіонального управління нерухомістю - Шарова, С. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглянуто маркетингову діяльність на ринку нерухомості, що виступає надійним інструментарієм розробки стратегії і тактики регіональних перетворень.

The paper scrutinizes marketing activity on the real estate market, that appears the reliable set of instruments of strategy and tactics of regional transformations.
Keywords: нерухоме майно; споживачі; конкурентоспроможність; інвестиційне просування; потенціал