Фактори соціальної відповідальності міжнародного впровадження інновацій - Нечепоренко, Дмитро Анатолійович; Дюжев, Віктор Геннадійович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Міжнародне впровадження інновацій може бути справжнім механізмом для розв'язання глобальних проблем, але лише в тому випадку, якщо воно ґрунтується на принципах соціальної відповідальності. Соціальна відповідальність повинна бути основною складовою стратегій та практик міжнародного впровадження інновацій. Це передбачає не лише економічну вигоду, але й моральність у впровадженні нововведень.
Keywords: соціальна відповідальність; міжнародний бізнес; інноваційна діяльність; прибуток; конкурентні переваги