Економіка і маркетинг: практикум - Посохов, Ігор Михайлович; Дюжев, Віктор Геннадійович; Погорєлова, Тетяна Олексіївна (НТУ "ХПІ", 2011)
Містить теоретичний матеріал із основних тем дисципліни «Економіка і маркетинг» та наведені тести для опанування практикою специфічних розрахунків із застосуванням маркетинго-вої інформації та прийняття відповідних рішень у сфері формування комплексу економіко-маркетингових заходів впливу на ринок. Призначений для викладачів, студентів, аспірантів вищих навчальних закладів та спеціалістів у сфері економіки і маркетингу підприємства.
Keywords: підприємництво; фонди виробничі; фонди оборотні; потужність виробнича; плата заробітна; персонал; витрати; доходи; рентабельність; собівартість; продукція; ціноутворення; діяльність інвестиційна; політика товарна; політика цінова; політика комунікацій; політика розподілу