Антикризове управління підприємством як система заходів його ефективного розвитку - Прохорова, В. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Досліджено проблематику антикризового управління підприємством, визначено процес розвитку кризових явищ і антикризового управління, виділено основні антикризові функції.

Investigational problematiku of antikrizovogo management an enterprise, certainly process of development of the crisis phenomena and antikrizovogo management, basic antikrizovi functions are selected.
Keywords: стан кризовий; менеджмент; діагностика попередня