Кричковська, Лідія ВасилівнаБочкарев, Сергій ВолодимировичФедякіна, Зоя ПавлівнаМатвеєва, Тетяна ВікторівнаКумов, А. Г.2020-07-182020-07-182016Використання спеціалізованого білково-жирового продукту в технології кондитерських виробів / Л. В. Кричковська [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 263.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47435ukриноксолодощібіологічна цінністьамінокислотиполіненасичені жирні кислотирецептуратехнологічний інгредієнтВикористання спеціалізованого білково-жирового продукту в технології кондитерських виробівThesis