Завдання маркетингу знань в управлінні брендом університету - Ілляшенко, Сергій Миколайович (Київський національний торговельно-економічний університет, 2020)
Укрупнено визначено основні завдання маркетингу знань в управлінні брендом закладу вищої освіти у контексті посилення його потужності/сили.

The main tasks of marketing knowledge in the management of higher education brand in the context of strengthening of its power/strength are determined.
The goal of knowledge marketing in university brand management
Keywords: бренд-менеджмент університету; маркетинг знань; ринок науково-освітніх послуг; потужність бренду; brand management of the university; knowledge marketing; market of scientific and educational services