Зміни в оплаті праці в промисловості України у 1930-і роки - Олійник, О. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розкривається діяльність державних органів та профспілок в сфері праці по реформуванню заробітної платні в промисловості України в 1930-і рр.

In the article activity of public organs and trade unions in the field of labour on reformation of remuneration in industry of Ukraine in 1930th is opened.
Keywords: кваліфікація; галузь; підприємство; тарифне реформування; преміально-прогресивна система; регресивна система; remuneration of labour; industry; qualification; branch; enterprise; tariff reformation; regressive system