Навчальний процес в інтегрованому освітньому середовищі - Козяр, Михайло Миколайович; Євсюкова, Л. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянута організація та здійснення навчання студентів ВНЗ в інтерактивному освітньому середовищі з використанням платформи Веб 2.0, elearning та електронних навчально-методичних комплексів, що дозволяють забезпечити якісну підготовку майбутніх фахівців у ВНЗ, які відповідали б вимогам сучасного інформаційного суспільства

Considered the organization and implementation of training of university students in an interactive educational environment using the platform Web 2.0, elearning and online teaching and learning systems that ensure quality training of future specialists in higher education that meet the requirements of modern information society
Educational process in integrated educational environment
Keywords: навчання студентів; інтерактивно освітнє середовище; платформа Веб 2.0; навчально-методичні комплекси