Система комплаєнс-безпеки сталого інноваційного розвитку підприємств - Нагі, Сабольч; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (ТОВ "Юридична компанія "Юрсервіс", 2023)
Доведено, що функція комплаєнс, як ефективний інструмент мінімізації комплаєнс-ризиків, впевнено виходить на ключові позиції в управлінні сучасними організаціями, причому не лише фінансовими інститутами, а й компаніями реального сектору економіки.
Keywords: комплаєнс-безпека; сталий розвиток; інноваційна діяльність; підприємства