Фізична активність і фізична терапія в практиці сучасної фізичної та реабілітаційної медицини - Васильєва-Лінецька, Лариса Яківна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дослідження, спрямоване на аналіз сучасних уявлень ефективності використання фізичної активності та фізичної терапії у клінічній практиці фізичної та реабілітаційної медицини.
Keywords: фізична та реабілітаційна медицина; фізична активність; фізична терапія; доказова медицина; physical and rehabilitation medicine; physical activity; physical therapy; evidence-based medicine