Особливості застосування зволоження процесу горіння в камерах згоряння газопарових установок - Щербаков, С. Б. (НТУ "ХПІ", 2014)
В цій статті розглянуто раніш невідомі ефекти процесу зволоження процесу горіння в камерах згоряння газопарових установок.

The paper considers effects of the process of humidifi cation of the burning process in burners of steam-and gas plants.
Specifics of use of humidification of the burning process in burners of steam-and-gas plants
Keywords: газопарові технології; матеріалоємність; потужність; температура; жарова труба; факел