Наскрізна програма практики - Раєвнєва, Олена Валентинівна; Аксьонова, Ірина Вікторівна; Сєрова, Ірина Анатоліївна (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2023)
Наведено базові складові, що визначають процес проведення різних видів практик, а саме їхні загальні характеристики, мету та заплановані результати, зміст, вимоги до баз практик, організацію проведення та керівництво практиками, оцінювання результатів проходження практик. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми "Бізнес-статистика і аналітика" першого (бакалаврського) рівня, що пов'язують свою діяльність з аналізом та оцінюванням сучасних бізнес-процесів.
Keywords: програма практики; види; загальні характеристики; зміст практик; вимоги до баз практик; оцінювання результатів практики