Дослідження енергоспоживання приводами барабанних рудопомольних млинів і гідронасосів - Сокур, І. М.; Баленко, К. В.; Шаляпіна, О. О. (НТУ "ХПІ", 2007)
Розглянуті витрати електроенергії при різному завантажені барабанних рудопомельних млинів при їх безперервній роботі.

The expenses of the electric power at different loading of tumbling ore-milling mills at their continuous work have been considered.
Keywords: гірничорудна промисловість; подрібнення руди; частота обертання; приводний двигун; кульовий млин