Стратегічний маркетинг в закладах освіти - Клімов, Максим Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді ви значено ключові завдання стратегічного маркетингу: аналіз потреб абітурієнтів, батьків, роботодавців, розробка ціннісної освітньої пропозиції, побудова стратегії просування та PR, створення системи зворотного зв’язку, підтримка інновацій та адаптація до змін ринку.
Keywords: імідж; стратегічний маркетинг; економіка; стратегії просування; інструменти; освіта