Засоби індивідуального та колективного захисту, що використовуються на робочому місці флотатора - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Шляхова, Валерія Русланівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Приватне акціонерне товариство «Авдіївський коксохімічний завод» виробляє широкий спектр коксохімічної продукції з кам'яновугільної смоли і коксового газу, що виділяються під час коксування вугілля. З метою запобігання або зменшення впливу на флотатора шкідливих і небезпечних виробничих чинників застосовують засоби індивідуального та колективного захисту.
Keywords: флотатор; флотомашина; засоби індивідуального захисту; засоби колективного захисту